ŠD NINJA Seznam forumov

ŠD NINJA Seznam forumov > SODNIŠKA HIŠICA > Izba za sodniška vprašanja

Danes je Pet Sep 10, 2010 11:53 am

Poglej neodgovorjena sporočila

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Ognjen
Začetnik

Pridružen/-a: Ned Mar 2007 9:34
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 11, 2007 10:08 am    Naslov sporočila: Izba za sodniška vprašanja Odgovori s citatom

Glede na to, da imate v klubu kar nekaj tekmovalcev, se mi zdi da bi bilo dobro postaviti tudi to temo. V njej bi se postavljala vprašanja in odgovori glede pravil.
Nikakor pa se ne bi komentirale sodniške odlo?itve, ker to vodi v kreganje.
Kdor bi imel vprašanje glede sojenja bi ga lahko postavil tam.

Vzpodbujam predvsem mlajše ?lane klubov da si raz?istijo morebitna vprašanja.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Majstr_Sik
Moderator

Pridružen/-a: Sob Mar 2007 19:51
Kraj: 3bu?e

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 11, 2007 10:29 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se strinjam. Predvsem naj gre za konstruktivno debato in razrešitev nejasnosti, ki se pojavljajo. NE SME se pa kritizirati sojenja!! Tisti, ki boste kritizirali poimensko, vam bomo zbrisali temo in prepovedali sodelovanje na forumu do nadaljnega.

Evo fantje imate sodnika iz Ljubljane, vprašajte ga, pomenite se... Morda se njihova pravila kaj razlikujejo od naših Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
san-shine
Začetnik

Pridružen/-a: Sob Mar 2007 20:22
Kraj: malo tu malo tam

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 11, 2007 10:36 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lej, Ognjen!!! Siki je ze zacel ... A bo fight?! Wink

Vsekakor zelim veliko dobrih in utemeljenih sodniskih odlocitev. Se pa mormo zavedat, da so sodniki tud samo ljudje, pa eni se ocala nosijo. Laughing
Nazaj na vrh
Ognjen
Začetnik

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 12, 2007 9:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

In tisti so najbol zaj...

Ja Siki pri Ljubljanskih pravilih je prepovedano uporabljanje palic na tatamiju Smile Toliko za za?etek.
Majstr_Sik
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 13, 2007 11:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To s palicami boš pa moral razložit...by the way mmoje orožje so roke Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Cool Cool Cool
san-shine
Začetnik

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 16, 2007 5:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Malo za salo malo zares: Mene pa zanima, zakaj diskriminiramo moske. Ker na tekmi mora bit moski pod kimono brez (zgornji del!!!) ... Zakaj mamo me zenske privilegij, da lohk mamo majco gor? Diskriminacija! Twisted Evil

Al pa vedno me je zanimal, zakaj sodniki ne nosijo tangic? K ze lih nosjo elegantne hlace. Wink

Hvala za "strokovne"odgovore. Wink
Nazaj na vrh
DLK
Administrator

Pridružen/-a: Tor Mar 2007 16:53
Kraj: ?rnoml

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 17, 2007 8:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

san-shine je napisal/a:
Malo za salo malo zares: Mene pa zanima, zakaj diskriminiramo moske. Ker na tekmi mora bit moski pod kimono brez (zgornji del!!!) ... Zakaj mamo me zenske privilegij, da lohk mamo majco gor? Diskriminacija! Twisted Evil

Pa si dej majco dol, ?e je že to privilegij in ne pravilo. Sej ?e ne bi imele kreh*sis*kreh bi imel najbrž tudi nežnejši spol pravilo, da nesme nositi majce ali pa bunde pod kimono.

san-shine je napisal/a:

Al pa vedno me je zanimal, zakaj sodniki ne nosijo tangic? K ze lih nosjo elegantne hlace. Wink

Kdo pa pravi, da jih nimajo? Bugznaj kaki fetišisti se najdejo tam.

LP
Majstr_Sik
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 19, 2007 2:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DLK je napisal/a:

Kdo pa pravi, da jih nimajo? Bugznaj kaki fetišisti se najdejo tam.

da frnci i ogi. Kaj zdej.
Ognjen
Začetnik

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 21, 2007 8:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lej, dekleta brez zgorn jih delov so men ?isto vše?, ampak ne verjamem da bi glih gledal katera je bolje tehni?no podkovana ?e bi bile zgoraj brez. Vseeno smo borilni šport. ?e pa maste katere željo se sle?i zgoraj, pa verjamem, da je kar nekaj tekmovalcev, ki bi vam pri tem radi pomagali.

Glede tangic pa naslednje. Sam jih ne nosim, ker se mi zdi da glih nisem za to, obstajajo pa fantje, ki jih, samo najti jih je treba.
Za vsak fetiš je prostor.

Ajde
san-shine
Začetnik

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 22, 2007 10:06 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sj to je blo bolj hipoteticno vprasanje, mal za popestritev. Wink
Nazaj na vrh
sdninja
Administrator

Pridružen/-a: Čet Jul 2005 5:38
Kraj: ?rnomelj

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 25, 2007 9:25 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Resno vprašanje za sodnike!

Na ekipnem so sodili pasivnost v tretjem delu. ?e je bil tekmovalec v kon?nem prijemu in je bežal ven, ko je prišel ?ez opozorilno površino in se je obvladovalni prijem prekinil, so mu dosodili kazen?? Confused Confused

S tem se je izognil ippona, dobil pa shido. Nasprotnik pa ponavadi 2 to?ke.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

ŠD NINJA Seznam forumov > SODNIŠKA HIŠICA > Izba za sodniška vprašanja

Danes je Pet Sep 10, 2010 11:53 am

Poglej neodgovorjena sporočila

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu