| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Ognjen Začetnik

Pridružen/-a: Ned Mar 2007 9:34 Prispevkov: 6 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 11, 2007 10:08 am Naslov sporočila: Izba za sodniška vprašanja |
|
|
Glede na to, da imate v klubu kar nekaj tekmovalcev, se mi zdi da bi bilo dobro postaviti tudi to temo. V njej bi se postavljala vprašanja in odgovori glede pravil.
Nikakor pa se ne bi komentirale sodniške odlo?itve, ker to vodi v kreganje.
Kdor bi imel vprašanje glede sojenja bi ga lahko postavil tam.
Vzpodbujam predvsem mlajše ?lane klubov da si raz?istijo morebitna vprašanja. _________________ Postavi se v vlogo sodnika, pa boš videl kako težko je soditi.
Aja pa Siki, moj avatar je CARSKI  |
|
| Nazaj na vrh |
|
Majstr_Sik Moderator

Pridružen/-a: Sob Mar 2007 19:51 Prispevkov: 471 Kraj: 3bu?e
|
Objavljeno: Ned Mar 11, 2007 10:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam. Predvsem naj gre za konstruktivno debato in razrešitev nejasnosti, ki se pojavljajo. NE SME se pa kritizirati sojenja!! Tisti, ki boste kritizirali poimensko, vam bomo zbrisali temo in prepovedali sodelovanje na forumu do nadaljnega.
Evo fantje imate sodnika iz Ljubljane, vprašajte ga, pomenite se... Morda se njihova pravila kaj razlikujejo od naših |
|
| Nazaj na vrh |
|
san-shine Začetnik

Pridružen/-a: Sob Mar 2007 20:22 Prispevkov: 81 Kraj: malo tu malo tam
|
Objavljeno: Ned Mar 11, 2007 10:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Lej, Ognjen!!! Siki je ze zacel ... A bo fight?!
Vsekakor zelim veliko dobrih in utemeljenih sodniskih odlocitev. Se pa mormo zavedat, da so sodniki tud samo ljudje, pa eni se ocala nosijo.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
Ognjen Začetnik

|
Objavljeno: Pon Mar 12, 2007 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
In tisti so najbol zaj...
Ja Siki pri Ljubljanskih pravilih je prepovedano uporabljanje palic na tatamiju Toliko za za?etek. _________________ Postavi se v vlogo sodnika, pa boš videl kako težko je soditi.
|
| Nazaj na vrh |
|
Majstr_Sik Moderator

|
Objavljeno: Tor Mar 13, 2007 11:02 am Naslov sporočila: |
|
|
To s palicami boš pa moral razložit...by the way mmoje orožje so roke _________________ And the stars in the night were the eyes of his wolf, and the wind itself was their song. |
|
| Nazaj na vrh |
|
san-shine Začetnik

|
Objavljeno: Pet Mar 16, 2007 5:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo za salo malo zares: Mene pa zanima, zakaj diskriminiramo moske. Ker na tekmi mora bit moski pod kimono brez (zgornji del!!!) ... Zakaj mamo me zenske privilegij, da lohk mamo majco gor? Diskriminacija!
Al pa vedno me je zanimal, zakaj sodniki ne nosijo tangic? K ze lih nosjo elegantne hlace.
Hvala za "strokovne"odgovore.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
DLK Administrator

Pridružen/-a: Tor Mar 2007 16:53 Prispevkov: 142 Kraj: ?rnoml
|
Objavljeno: Sob Mar 17, 2007 8:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
| san-shine je napisal/a: |
Malo za salo malo zares: Mene pa zanima, zakaj diskriminiramo moske. Ker na tekmi mora bit moski pod kimono brez (zgornji del!!!) ... Zakaj mamo me zenske privilegij, da lohk mamo majco gor? Diskriminacija!
|
Pa si dej majco dol, ?e je že to privilegij in ne pravilo. Sej ?e ne bi imele kreh*sis*kreh bi imel najbrž tudi nežnejši spol pravilo, da nesme nositi majce ali pa bunde pod kimono.
| san-shine je napisal/a: |
Al pa vedno me je zanimal, zakaj sodniki ne nosijo tangic? K ze lih nosjo elegantne hlace.
|
Kdo pa pravi, da jih nimajo? Bugznaj kaki fetišisti se najdejo tam.
LP _________________ Pinusov Klju? |
|
| Nazaj na vrh |
|
Majstr_Sik Moderator

|
Objavljeno: Pon Mar 19, 2007 2:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
| DLK je napisal/a: |
Kdo pa pravi, da jih nimajo? Bugznaj kaki fetišisti se najdejo tam.
|
da frnci i ogi. Kaj zdej. _________________ And the stars in the night were the eyes of his wolf, and the wind itself was their song. |
|
| Nazaj na vrh |
|
Ognjen Začetnik

|
Objavljeno: Sre Mar 21, 2007 8:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lej, dekleta brez zgorn jih delov so men ?isto vše?, ampak ne verjamem da bi glih gledal katera je bolje tehni?no podkovana ?e bi bile zgoraj brez. Vseeno smo borilni šport. ?e pa maste katere željo se sle?i zgoraj, pa verjamem, da je kar nekaj tekmovalcev, ki bi vam pri tem radi pomagali.
Glede tangic pa naslednje. Sam jih ne nosim, ker se mi zdi da glih nisem za to, obstajajo pa fantje, ki jih, samo najti jih je treba.
Za vsak fetiš je prostor.
Ajde _________________ Postavi se v vlogo sodnika, pa boš videl kako težko je soditi.
|
| Nazaj na vrh |
|
san-shine Začetnik

|
Objavljeno: Čet Mar 22, 2007 10:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Sj to je blo bolj hipoteticno vprasanje, mal za popestritev.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
sdninja Administrator

Pridružen/-a: Čet Jul 2005 5:38 Prispevkov: 34 Kraj: ?rnomelj
|
Objavljeno: Ned Mar 25, 2007 9:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Resno vprašanje za sodnike!
Na ekipnem so sodili pasivnost v tretjem delu. ?e je bil tekmovalec v kon?nem prijemu in je bežal ven, ko je prišel ?ez opozorilno površino in se je obvladovalni prijem prekinil, so mu dosodili kazen??
S tem se je izognil ippona, dobil pa shido. Nasprotnik pa ponavadi 2 to?ke. |
|
| Nazaj na vrh |
|
|